Poslovni Plan+Tim Stručnjaka=Kapital

Saznajte Više

Izazov financijska sredstva

Dostatna financijska sredstva neophodna su svakoj tvrtci za razvoj i unapređenje poslovanja.Financijsko tržište je kompleksno, potrebno je puno iskustva da bi se savladale prepreke u ishodovanju neophodnog kapitala pod optimalnim uvjetima koje vladaju na tržištu.

Rješenje

Da biste bili sigurni da ste dobili najpovoljniji kredit s obzirom na vašu situaciju, došli do državnih poticaja, sredstava financiranih putem Europske Unije ili ponude za leasing, morate se obratiti neovisnim stručnjacima. I to je ono što vam tvoj tim nudi.

Naša Ponuda

Ishodovanje bankovnog kredita izazov je i za najuspješnije tvrtke, a ovisi o stručnom poslovnom planu koji će uvjeriti banku u svrsishodnost i isplativost Vašeg projekta. Nudimo Vam izradu poslovnog plana, kao i pomoć pri realizaciji bankovnih kredita.

U suradnji sa stručnjacima koji su ishodovali više od stotine kredita, izrađujemo poslovni plan i pomažemo pri sakupljanju dokumentacije potrebne za dobivanja poticaja iz fondova Europske Unije.

Nemojte propustiti mogućnost financiranja Vaše tvrtke putem državnih poticaja, kao i finaciranja putem poticaja lokanih jedinica samouprave. Za Vas izrađujemo poslovne planove ili investicijske studije i pomažemo pri sakupljanju dokumentacije i ishodovanju poticaja.

  • Bankovni krediti 80%
  • EU Fondovi 45%
  • Poticaji 95%

Postupak ishodovanja

R

Izrazite svoju potrebu

Nakon što nam pojasnite Vašu poslovnu potrebu, predložiti ćemo Vam plan i mogućnosti koje su Vam na raspolaganju.

Izrada poslovnog plana i prikupljane dokumentacije

Nakon što ste proučili našu ponudu i usaglasili se s planom, krećemo u izradu potrebne dokumentacije.

Realizacija

Prikupljenu dokumetaciju, zajedno s poslovnim planom prilagođenim Vašim potrebama, prosljeđujemo financijskim institucijama.