Izrada Plana za ishodovanje potpore za samozapošljavanje je samo početak

Olakšati ćemo Vam  pokretanje poslovanja, uštedjeti mnogo vremena, energije i financijskih sredstava!

Izrada poslovnog plana

Svaki poduzetnički pothvat kreće s idejom. Naš zadatak  je da vašu poslovnu ideju pretvorimo u stvarnost! Pomoći ćemo Vam u izradi plana za dobivanje poticaja za samozapošljavanje.

Registracija poslovnog subjekta

Predočiti ćemo vam što je sve potrebno za registraciju poslovnog subjekta u Republici Hrvatskoj, tj. koju je dokumentaciju vlasnik obvezan imati i cijenu same registracije te kakav utjecaj ima odabir vrste poslovnog subjekta na vašu privatnu imovinu.

Poslovna edukacija

U suradnji sa renomiranim stručnjacima koncipirali smo program koji sadrži sve neophodne poslovne elemente koje jedna uspješna tvrtka mora zadovoljiti da bi se strateški pozicionirala na tržištu i bila uspješna.

Za prosječnu cijenu izrade web stranice dobijete web stranicu,poslovni plan + poslovnu edukaciju,konzultacije za ishodovanje bankovnog kredita i 6 mjeseci osobnog mentora !

Naši suradnici

Damir Brajković, mr.sc. Samostalnu djelatnost obavlja od 2003. godine u Rijeci kao ovlašteni porezni savjetnik. Savjetovanja iz porezne i računovodstvene problematike. Zastupanja u poreznim postupcima pred Poreznim tijelima i sudjelovanja pred Ustavnim sudom u poreznim postupcima. Izrada analiza obračuna, vještačenje i izrada porezne prijave .

Financijsko i porezno planiranje

Ured ovlaštenog poreznog savjetnika - Damir Brajković

Miroslav Varga diplomirao je na Fakulteti strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.  Apsolvirao je dva poslijediplomska studija i sada radi kao SEM u tvrtki Escape d.o.o. Ima bogato iskustvo vezano uz Internet, a poglavito u područjima integriranja on-line i off-line odziva internetskih marketinških kampanja. Jedan je od nekolicine GCT (Google Adwords Certified Trainer) u Google Adriatics regiji.  Stručnjak je za internet marketing.

Google oglašavanje

Tvrtka Escape Studio

Miljen Stojanac, dipl.oec. Iskustvo 15 godina u financijskom, leasing i bankarskom sektoru od toga 10 godina na rukovodećim pozicijama.  Poslovnu karijeru u leasing djelatnosti započinje 2001. godine, na početku razvoja istoimene financijske grane u Hrvatskoj.

Leasing

OTP leasing d.d. Podružnica Rijeka

Tatjana Nikola-Tomac diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci stekavši zvanje ekonomista. Osnivačica i vlasnica prve privatne financijske agencije u Hrvatskoj. Financijska agencija NIKOM d.o.o. osnovana je 1999. godine.

Otkup i Naplata Potraživanja

Agencija Nikom

Branka Rameša, dipl.oec. Direktorica tvrtke KONTO d.o.o. koja posluje od 31.01.1990. u Rijeci.
Osnovna djelatnost tvrtke je pružanje usluga u  knjigovodstveno i financijskom poslovanju  poduzetnika, uglavnom  malih poduzeća  i obrtnika.

Računovodstvo

Tvrtka Konto d.o.o.

Borka Radović članica Senior ekspertnog tima pri Hrvatskoj gospodarskoj komori- Županijska komora u  Rijeci. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Dugogodišenje poslovno iskustvo stjecala je na rukovodećim funkcijama u bankarstvu i to u djelu građanstva i malog poduzetništva.

Bankovni Krediti, Financije

Hrvatska gospodarska komora- Županijska komora u Rijeci.

Ivor Bilen, dipl.ing.sig.  Direktor tvrtke VIZ d.o.o. više od 10 godina. Tvrtka vrši usluge poslova zaštite na radu i zaštite od požara.

Zaštita na Radu

Tvrtka VIZ d.o.o.

Jan Cohen međunarodna financijska stručnjakinja za male poduzetnike. Diplomirala je na univerzitetu Michigan i autorica je više poslovnih knjiga.

Crowdfunding, Alternativno financiranje

The Money School

Robert Gršković diplomirao je poslovne financije na američkom univerzitetu UNLV. Višegodišnje poslovno iskustvo stekao je radeći kao savjetnik malim poduzetnicima u tvrci Business Credit Services.

Poslovno Savjetovanje

Tvrtka Progreso Grupa d.o.o.

Margareta Goić, mag.oec  diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, na kojem sada pohađa poslijediplomski specijalistički studij Kontroling. Zaposlena u Poduzetničkom centru „Vinodol“ d.o.o. kao stručni suradnik.

Nacionalni i EU fondovi

Poduzetnički Centar Vinodol

Jelena Juričić mag.oec. vodeći je stručnjak na području ljudski resursa. Zaposlena u tvrtki WIN WIN Group,  Agenciji za zapošljavanje koja  posreduje u zapošljavanju djelatnika na radnim mjestima koja zahtjevaju određenu stručnost,  kvalifikaciju, iskustvo, znanje…

Ljudski Resursi, Zapošljavanje

WinWin Group

Siniša Necko IT savjetnik za male i srednje tvrtke. Specijalnost mu je optimizacija svih dijelova e-marketing poslovanja u skladnu i učinkovitu cjelinu s ciljem povećanja prodaje i zadovoljstva kupaca, postizanja bolje pozicije na Google-u te jačanja brenda.

Internet marketing

IT Savjetnik

U cijenu programa START uključena je:

• Analiza poslovne ideje i strategije
• Izrada poslovnog plana
• Izrada web stranice
• Izrada landing stranice
• Poslovni coaching

Edukaciju iz važnih segmenata poslovanja:
• Registracija poslovnog subjekta
• Računovodstvo
• Bankovni krediti + HBOR + HAMAG
• EU fondovi i državni poticaji
• Leasing
• Alternativni izvori financiranja
• Naplata Potraživanja
• Porezno savjetovanje
• Revizija
• Osiguranje
• Zapošljavanje
• Zaštita na Radu

Provjerite kako Vam možemo pomoći

Zatražite ponudu !