Poslovni Plan :

koji će Vam omogućit da dođete do neophodnih financijskih sredstava.

Poslovni Planovi

Za Poduzetnike početnike

Dostatna Financijska sredstva su neophodna svakoj tvrci za unapređenje poslovanja. Financijsko tržište je kompleksno I potrebno je puno iskustva I rada sa raznim financijskim institucijama da bi se mogle savladati sve prepreke u ishodovanju financijskih sredstava .

Jedan od najvažnijih I često presudnih odluka svake tvrtke je da uistinu dođe do nephodnog kapitala pod optimalnim uvjetima koje vladaju na tržištu.

Da biste bili sigurni da ste dobili najpovoljiji kredit s obzirom na Vašu situaciju , došli do državnih poticaja, sredstava financiranih putem Europske Unije ili ponude za leasing , morate se obratiti neovisnim stručnjacima I to je ono što Vam Tvoj tim nudi.

Poslovni plan je temeljni dokument u kojemu poduzetnik prikazuje svoje ambicije i ideje te promišlja mogućnosti za postizanje poslovnog uspjeha.

Prvi Korak

Prezentirajte nam Vašu potrebu

Drugi Korak

Definiranje ciljeva sukladno Vašim potrebama.

Treći korak

Izrada poslovnih planova usklađena prema preporučenoj metodologiji koja je prihvaćena od svih poslovnih banaka i drugih financijskih institucija u RH.

Četvrti korak

Pomoć pri realizaciji

Naši Klijenti

Njihovo iskustvo sa nama

Biti poduzetnik u Hrvatskoj nije nimalo lako. Okruženje je loše raspoloženo prema svakoj poduzetničkoj inicijativi, a pasivnost, pesimizam, voluntarizam i prosječnost nekako se čini da su osnovne vrijednosti u društvu. U takvom okruženju pogotovo je teško startup poduzetnicima, ma koliko imali dobru poslovnu ideju.

Naš početak bio bi nezamisliv bez Tvoj tim savjetovanja za poduzetnike. Stručni i profesionalni suradnici Tvoj tima pomogli su nam da našu ideju pretvorimo u poslovnu i poduzetničku aktivnost, te su nam pomogli da u realizaciji poslovne ideje obuhvatimo sve neophodne segmente koji su važni za poslovanja tvrtke koja želi dugoročno opstati.

Bez Tvoj tima naš bi početak bio nezamisliv ! Tvoj tim savjetovanje vidimo i u našoj budućoj poduzetničkoj aktivnosti kao pouzdanog partnera ! Upravo su ovakve tvrtke i njihov stručan tim potrebne za oživljavanje Hrvatskog gospodarstva !

Mirna Međimorec, Bio Laser Studio Rijeka, direktor

Kontaktirajte Nas

Zatažite sastanak i provjerite kako Vam možemo pomoći !

Contact Us